Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Liikuntatapahtuma

Suunnistus tutuksi



Tiedot

Paikka Kuhasalo (Kukkosensaari 5, 80220 Joensuu)
Ajankohta 20.4.2023 klo 17:30 - 19:30
Tyyppi Liikuntakurssi
Ohjaaja Antti Tonder
Osallistujia 4 / 8
Lisätietoja SYKETTÄ järjestää kaksi suunnistuksen lajikokeilukertaa SYKETTÄ-käyttäjille. Ohjaajana toimii SYKKEEN liikuntaneuvoja Antti Tonder. Ohjauskerrat järjestetään Kalevan rastin järjestämien kuntorastien yhteydessä. Osallistujat maksavat molemmilla kerroilla kuntorastien karttamaksun, joka on SYKETTÄ-tarralla 4€ (korttimaksu paikan päällä). Voit ilmoittautua molemmille tai vain toiselle kerroista. Ohjaus suunnitellaan niin, että ensimmäisen kerran opeilla on mahdollista osallistua myös toiseen tapaamiseen. Molemmilla kerroilla liikutaan metsässä, joten pukeudu sen mukaan! Tarkempia ohjeita saatavilla Kalevan rastin Kuntorastit-sivulta: http://wp.kalevanrasti.fi/kuntorastit-2023/

20.4. Kartta tutuksi, Kuhasalo
Kokoontuminen Kuhasalon parkkipaikalla klo 17.30. Teoriapainotteinen kerta, jossa tutustumme suunnistukseen lajina ja karttaan yleisesti. Opettelemme karttamerkkejä sekä korkeuskäyriä. Kerta sopii sinulle, jos sinulla ei ole lainkaan tai todella vähäisesti kokemusta kartan kanssa liikkumisesta luonnossa.

27.4. Suunnistaminen tutuksi, Aavaranta
Kokoontuminen Aavarannan parkkipaikalla klo 17.30. Teemana kartan kanssa liikkuminen luonnossa sekä toiminta kuntorasteilla. Kierrämme yhdessä C-kuntorastiradan. Opettelemme reitin suunnittelua, kartan suuntausta ja reitinvalintaa. Jos sinulla on karttamerkeistä ja kartan lukemisesta jo vähän kokemusta, mutta itsenäinen liikkuminen kartan kanssa luonnossa tarvitsee harjoitusta, tämä kerta sopii sinulle.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 4 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!